Îngrijire mâini

Mâinile noastre a dat o mulțime de vârsta, personalitatea și stilul de Viață. Deja, prin urmare, trebuie să fie tratate bogat de îngrijire.

Dinamic strânsoarea sau schlapper cu o cârpă: strângere de mână este suficientă pentru a imaginea noastră, în Comparație cu noi. Și, desigur, are în vedere că, după Agitare, de asemenea – cum arata unghiile și pielea? – Mi pasă? Подвозил? În curând, elevii? Probabil foto3mai matur? Pentru că aici nu are nimic de ascuns. În cea mai mare parte de mână cel mai vorbăreț a corpului. Trădat de mult despre vârsta, stilul de viață, da, chiar și cu privire la natura. Jumpy Knibbeln deci, lasă urme, cum obositor munca fizică. Dar ce putem face dacă nu ne-o dorim pentru a împacheta degetele noastre neapărat în vata?

Se spală, de a proteja, creme

Cel mai frumos lucru care se poate întâmpla cu o singură mână: de grăsime și de umiditate. De îndată ce copilul bacon a dispărut, se află toate vasele de sange, Tendoane, nervi și sânge, puțin protejând țesutul muscular cu strat de acoperire, chiar sub piele, imaginați-vă, anume în corpul subtil în cel mai sincer prezinta. Naturală de protecție de la Vânt, frig, soare nu e, este puțin probabil, deoarece glandele sebacee la partea din spate a mână, și chiar în mâinile tale, doar în cantități mici sunt prezente.

Pentru spălare ar trebui să utilizați întotdeauna atât de moale din spate a corpului, săpun, în cele din urmă. Tendoanelor, nervilor și vaselor de sânge, puțin protejând țesutul muscular cu strat de acoperire, chiar sub piele, imaginați-vă, anume în corpul subtil în cel mai sincer prezinta. Naturală de protecție de la Vânt, frig, soare nu e, este puțin probabil, deoarece glandele sebacee la partea din spate a mână, și chiar în mâinile tale, doar în cantități mici sunt prezente. Pentru spălare ar trebui să utilizați întotdeauna atât de moale din spate a corpului, săpun, în cele din urmă. Apropo: Noi studii de spitalul universitar din Essen au dovedit că o scurtă alcool dezinfectant piele întinde mai puțin de săpun.

Mai în vârstă, cu atât mai des

Crema pentru mâini, desigur, este de neînlocuit în funcție de tipul de piele și de încărcare dreptul de produs ar trebui să fie selectat. Special pentru tenul matur are nevoie de estetic cadou. Pentru că, cu ani descendent ton-Proteine de colagen incetineste, pielea frunzele se evaporă mai multă apă, uscarea în timpul și după menopauză și mai subțire. Nu mai târziu decât cu 50 de leziuni, cum ar fi ridurile și petele nu apar UV. De asemenea, unghiile se pot obține de uscat și, uneori, brazde longitudinale. Pentru a nu cauza cioburilor, este important pentru a păstra legătura cu Nagelöl-ulei sau Lac frumos buna.

Tratamentul Imediat

Mâinile deosebit de uscate, în valoare de inserare din mâini, coji și măști. Împotriva petelor de varsta preventiv zi va ajuta Filtre creme pentru mâini cu UV-substanțe active, care incetineste formarea de pigmenți. Descuamarea pielii și ameliorează senzația foto4de mâncărime bogat în balsamuri (de exemplu, „SOS Repair” de la nuxe, unde se poate vizita). Intensiv de îngrijire, și previne, de asemenea, eczema Mâinilor – cele mai comune boli profesionale în Rusia. Deosebit de sensibile la coafor interior, florar în interiorul, brutar în interior, precum și personalul medical, deoarece aceste grupuri profesionale au de-a face cu substanțe care provoacă iritații ale pielii și pot fi spălate.

Un Sfat pentru naturale de îngrijire la foarte натруженных mâini: frecati Cu ulei de măsline, care rulează pe timp de noapte sub mănuși subțiri.

Moale Lifting

Utilizarea timpurie de fonduri pentru îngrijirea pielii Anti-Age Q10 ca imbatranirea substanțe variază, deși fenomen, dar nu poate aduce minuni. Prin urmare, blând chirurgie pentru mâini a fost descoperit de: acizi de fructe peeling sau микродермабразию, pentru a strânge și de a reduce petele pigmentate, cu laser îndepărtează petele, grasime безоперационное capitona атонические dosul palmei. Și în curs de dezvoltare vienei se poate обнищать prin scleroterapie sau cu laser „aplatiza” (http://www.ratgeber-schoenheit.com/Koerper/Handverjuengung.htm).

Eficient Masajul Degetelor

Dar nu întotdeauna avem nevoie de produse cosmetice sau tratamente pentru a sări peste o pereche de mâinile noastre, netezirea. Exact cu un mic masaj? Degetul mare și cel arătător de la cealaltă mână se framanta circulă de la încheietura mâinii până la unghii acolo pentru câteva minute. Acest lucru este mai rapid și de a aduce un nou impuls în cel mai scurt timp. Ideea medicina chineză este că în mâinile Inițiale și finale punct de canale de energie, care sunt asociate cu toate organele. Mileniului antice studiul Chirologie merge chiar mai departe: este ceea ce distinge de aer, de foc, de apă și Erdhand. Ultima este caracterizat de degetele scurte și pătrat palma. Și, practic, calculată de identitate. Există dovezi solide

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.