O dieta sanatoasa

Când vine vorba de tema „alimentația sănătoasă”, Mügen divergente. Nenumarate modele diferite de alimentare face dificil de a păstra prezentare generală: așa cum există vegetarieni, care nu iau carne, vegetarienii, care evită complet de produse de origine animală și există cei care încă nu știu, că acum, într-un stil corespunzător de alimentare pentru ele. Nu fi surprins, pentru că aproape zilnic în Rețea apar noi teorii și practici, care doresc să ne corectă metoda de alimentare. Dar dacă într-adevăr corect să renunțe la lapte? Ar trebui, dacă vreau să acorde o atenție la greutate, elimina toate grasimile din meniul meu? Iată răspunsul: pentru a dieta rămâne echilibrat, nu ar trebui să fie complet excluse din dieta – secretul: bucura în cantități moderate. Pentru o mai mare usurinta de aici sunt 5 sfaturi practice de alimentare, care pot fi integrate cu ușurință în viața de zi cu zi.

Da, ai auzit bine. Frigider trebuie să fie întotdeauna plin de produse proaspete. Pe primul loc-fructe proaspete și legume. Dacă ele sunt întotdeauna la îndemână, nu este nevoie de a aduce gras pizza curierat. În general, acest lucru este un avantaj foarte mare, pentru a umple frigiderul cu alimente sanatoase, deoarece una mai mult sau mai puțin forțat să profite după sănătos de trivia din frigider. O alternativă în acest moment nu există.

Acest sfat se ține deja de câțiva ani și nu e de mirare. Cel care ia cinci porții de legume și fructe pe zi, trăiește sănătos și lung. Pe de o parte, senzația de foame este redusă prin consumul de alimente sănătoase, iar pe de altă parte, corpul este aprovizionat cu substanțe nutritive, care, de asemenea, să consolideze sistemul imunitar. Cel care ia acest sfat aproape de inima ta, poate, de fapt, susțin că un mâncător sănătos.

Corpul nostru este compus în principal din apă. Tocmai de aceea este atât de important întotdeauna frumos pentru a umple lacul de acumulare. De obicei, vă rugăm să bea până la doi litri de apă pe zi. Astfel, le oferim celulele noastre lichid și стимулируем metabolismul. În plus, consumul de la 1 până la 2 litri de apa zilnic îmbunătățește stilul nostru de piele și servește prezenta secret de frumusete.

Timp Suficient

Noastră de astăzi un sentiment de timp destul de altul, decât cu câteva decenii în urmă. În mod constant ceva nou în lista de cazuri, unul este sub stres constant, și totul ar fi fost mult mai ușor de a crea, dacă a doua zi va fi din nou câteva ore mai mult. Dacă a doua zi chiar atat de aglomerat, acordați-vă suficient timp pentru a mânca! Când stai într-un birou, te ridici, stai la masă și mănânci în mod deliberat, fără a recurge la orice altă activitate. În acel moment, atunci când o persoană activă și cu toate simțurile se bucură de o masă, el face ceva pentru trup și suflet

Mănâncă sănătos

Cum ar trebui să mănânce pentru a boli cum ar fi diabetul zaharat sau hipertensiunea arteriala nu apar? Aceste și alte întrebări alimentar Doc doctor Riedel beantortet în noua sa carte.

Este, de asemenea, mulți nu au crezut, dar unele grăsimi sunt foarte sănătoși și nu trebuie să lipsească pe o dieta. Produsele care conțin nesaturate și acizi grași polinesaturați, de exemplu, nuci, pește gras, precum macroul sau somonul si avocado. Conținute în ele de grăsime protejează inima și previne bolile cardiovasculare -, astfel că sunteți aici în mod regulat.

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.