O îngrijire corectă a pielii mâinilor

Vine iarna si mainile devin uscate și шершавыми, nu doar frumos arata! Cu sfaturile noastre privind îngrijirea corectă neapărat să crească din nou.

În perioada rece a Anului, mulți oameni au probleme, că mâinile reci, iar pielea devine ușor de spart. Acest lucru poate fi foarte dureros. Îți va fi mai bine, – ca nachsorgen. Puțini dintre noi au de la natură este întotdeauna ideală pentru mâini și unghii. Sfaturile noastre pot aduce alinare.

Noastre Pentru Tine De A De Îngrijire A Pielii Mâinilor Sfaturi

Îngrijit mâinile sunt importante. Ne face plăcere să vă arătăm ce opțiuni există pentru a menține mâinile în mod corespunzător:foto1

În perioada de iarnă, în acest sens, ar trebui să acorde o atenție nu numai pe mâinile lor și este deosebit de bine să aibă grijă. Uscat de încălzire a aerului privează pielea noastră de umiditate. Continuă spălarea mâinilor cu apă și săpun. Stratul protector de grăsime mâinile se dizolvă. Frig glandele sebacee formează mai puțin de grăsime, iar pielea începe să se rupă și devine fragil. Dar acest lucru nu ar trebui să fie așa, dacă ei încep acum să aibă grijă de pielea ta în mod corespunzător.

Grija

În timpul iernii, ar trebui să poarte întotdeauna mănuși de cald, dar, de asemenea, mănuși de protecție în timpul de spălare sau la gradina lucrări, pentru a mâinile inutil nu se usuce și unghiile nu se rupe.

Mâinile scrub indeparteaza pielea uscata a celulelor moarte și dă o mână de moliciune (Sfat: Asigurați-vă propriul scrub), după aceasta, este Important de important aplicați Crema cu degetul si restul de mână, pentru că altfel mâinile pentru a se Usca foarte repede. De asemenea, o mască pentru mâini de baie pentru palme sau chiar poate fi foarte liniștitor și Locurile dificile disparițiilor.

Puteți face pielea lor deja de ceva Bun, când sunt spălate în mod corespunzător. Deja privează de apă caldă pielea de grăsime și de umiditate. Solide mâinile cu apă și săpun îndepărtează de protecție se spală sfârșitul Navara mâini. Utilizați cel mai bun de a utiliza speciale de ph-neutru săpun sau detergenți, Uleiuri. În loc de a folosi apa fierbinte, pentru a intra în apă fierbinte.

Obișnuiți manuale de masaj sunt bune pentru circulatia sangelui. Puteți utiliza pentru a face acest lucru masaj manual-creme. Pentru mai multe informații, cosmetician, desigur, fericit.

Corect crema pentru mâini

Crema pentru maini-acest lucru este foarte important pentru echilibrată de îngrijire a pielii mainilor. Bun crema ar trebui să conțină glicerină și uree. Urea este deosebit de potrivit pentru persoanele cu foarte uscate, cu mâinile bine, pentru că se leagă de umiditate în piele. Untul de Shea și uleiul de măsline în creme pentru mâini, de asemenea, foarte populare. Pune acizi grași, care hrănesc și refac. Dacă pielea ta ar trebui să fie pe mâini crăpate, totuși, să se consulte foto2în farmacie a fost sfătuit și pe crema cu extract de musetel pentru a rula. Substanța are un efect sedativ.

Creme pentru mâini diferite, de zi și de noapte creme. Pe zi, se recomandă aplicarea de creme, făcând rapid și cu spf-filtru. Noaptea, el propune utilizarea a mai mult de crema de grăsime. Acest lucru protejează mai bine, și, prin urmare, este folosit, de asemenea, în timpul nopții, pentru că încet face un film gras pot fi resimțite în timpul zilei, ceea ce este foarte enervant. Dacă doriți, aveți posibilitatea să glisați mănuși de bumbac pe colon cufundat cremten mâinile. În Dimineața următoare, mâini frumoase elastic. Este important, de asemenea, și faptul că le folosiți în timpul iernii crema grasa, decât în timpul verii. Fii atent cu foarte moale creme si creme, care conțin plastifianți. Alergiile pot fi cauzate de. Prin urmare, cele mai Bune creme pentru mâini sunt substanțe cu natura și plante medicinale.

Ingrijirea unghiilor

Unghiile ingrijite, arata și întreaga mână de bălării. Deficitul sau, în general, lipsa de îngrijire pot boală sau inflamație. În plus, splissige și abgekaute unghiile arata frumos. Dar ei nu vor primi solide, frumoase unghiile de sine stătător. Avem câteva sfaturi care ar trebui să fie luate în considerare, pentru ca unghiile sa arate sanatos.

Sfat 1: unghiile ar trebui să fie (dacă merge) nu se întâlnesc niciodată, dar întotdeauna numai pile. Dar nu prea scurt sau prea rotund, deoarece aceasta poate provoca inflamație a patului unghial, și există pericolul de Вощить.

Sfat 2: Nu numai mâinile, dar, de asemenea, unghiile trebuie să fie în smântână în mod regulat, atunci acest lucru va preveni deshidratarea.

Sfat 3: Dacă utilizați lac de unghii, asigurați-vă că niciodată nu rămâne prea mult timp pe unghii, și apoi introduceți o pauză de vopsire. Se poate întâmpla ca unghiile vopsite prea frecventă de colorație gălbuie. Prin urmare, ar trebui să utilizați în orice caz, întotdeauna transparent, lac protector-baza sub lacul de unghii.

Sfat 4: Ca aproape peste tot vine pe unghii si pe buna, o dieta echilibrata. Vitaminele și mineralele sunt foarte importante pentru hard unghiilor. Și, desigur, bea, bea, bea!

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.